Absolútne prekvapenie v Šamoríne Adventure Land

  • Do X-Bionic Sphere Adventure Landu sme sa chystali už od jeho otvorenia.

Najprv sme prišli dosť neskoro, a kým sme to našli, iba kúsok za Šamorínom v smere na Čilistov, bolo už 5 hodín poobede. Ihrisko sa nachádza vo vnútornom bloku hotelového komplexu, a dnu sa ide cez recepciu. Ochotný personál nám šiel ukázať ihrisko, a keď sme to zbadali, zhodnotili sme že tu treba prísť na celý deň. Keď sme sa tam vybrali na ďalší raz, mali pre akciu zatvorené. Do tretice všetko dobré, tak sme sa tu vybrali jednu letnú sobotu.

  • Veľa muziky za málo peňazí.

Toto multifunkčné ihrisko je naozaj obrovské na ploche takmer 14 árov. Všetky atrakcie sú hlavne z dreva a pod nimi živý trávnik kombinovaný s umelým trávnikom a kamienkami. V lete je otvorený od 9,00 do 20,00. My sme prišli o 12,00 na obed, a boli tam s nami asi 4 ďalšie rodiny, takže takmer celé ihrisko iba pre nás. Deti sa vybláznili v drevenom bludisku, na preliezkach v tvare lode či kombajnu, lanových dráhach, šmýkačkách a asi najdlhšie ostali pri prietokovom jazierku. Je robené ako potôčik s vodnými mlynmi a bez akýchkoľvek chemikálií.

Vstupné na osobu je 2 eurá na celý deň, deti do 1 roku a ZŤP zadarmo.

  • Edukačné atrakcie s rozvojom hrubej a jemnej motoriky.

Atrakcie rozvíjajú u detí mnohé zručnosti. Orientáciu v priestore, šplhanie na lane, kladkostroj s naberaním kamienkov, spomínaný vodný mlyn, kolotoče a nájdete tu dokonca aj ortopedický chodníček. o 16,00 hodine sa dovalil Mr. Bubble a v malom amfiteátri rozbalil svoju šou. Bublinkami sa zaplnilo nebo nad nami a na koniec si bublinkovanie mohli vyskúšať aj najmenší. My dospelý sme si hoveli na beanbagoch a cítili sa ako na ozajstnej dovolenke.

  • Ani hladní sme neostali.

V komplexe je viacero možností stravovania. Steak-house, Japonská reštaurácia, bufetová reštaurácia a bufet priamo na ihrisku.

My sme kvôli deťom zvolili bufetovú reštauráciu kde sme pri vstupe zaplatili 12 EUR na osobu, pričom deti mali vstup zadarmo. Na výber bola zeleninová krémová polievka. Z hlavných jedál sme si vyberali z bravčového gulášu, hubového rizota, pórových šúľancov, morskej štuky na masle a prílohou boli zemiakové krokety. Tri druhy šalátov a krémový koláčik na záver bolo solídne menu za danú cenu. Zjesť a piť môžete čo vám hrdlo ráči takže sme odchádzali s plnými bruškami.

Nesmiem zabudnúť, že aj priamo na ihrisku sú nainštalované efektné kohútiky s pitnou vodou v tvare veľkých kameňov.

Vrelo odporúčam navštíviť Adventure Land v X-bionic Sphere, lebo tam za prijateľnú sumu nájdete zábavu na celý deň a služby na vysokej úrovni.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *