5 tipov ako uskladniť plyšáky ?

  • Abraka-dabra a je tu poriadok !

Plyšáky! Tak krásne ! Tak hebké! Tak dobre sa s nimi spí! A tak dobre zaberajú miesto. Začína to veľmi nevinne a skoro. Prvého dostane vaša ratolesť už pri narodení. Ďalších pár na narodeniny. Keď už vie chodiť, tak ho vezmete do ZOO a tam si vyberie ďalšieho krásneho plyšáčika. Takto prejde zopár rokov a detská izba sa topí v záplave plyšových hračiek, s ktorými sa vaše dieťa nevie a nechce rozlúčiť. Do tohto štádia permanentného neporiadku z plyšákov som sa dostala aj ja. Po neúspešnom pokuse o minimalizovanie a zbavenie sa pár kusov som radšej začala hľadať spôsoby, ako ich upratať. Najviac osvedčené tipy vám prinášam v tomto článku.

  • Hoďte ich do koša.

Samozrejme, nie na odpadky, a ani nie toho, čo leží na zemi. Kôš zavesený na stene zaberie menej miesta a opticky odľahčí detskú izbu.

  • Sedací vak

Nám sa najviac osvedčil spôsob zatvoriť všetky hračky do vaku. Ak nie je šitie vaším hobby, za pár EUR si ho viete zakúpiť na Amazone či Ebay. Takto uložené hračky nielen že nebudú zavadzať, ale ešte aj plnia funkciu navyše. Sedacie vaky sú u nás veľmi obľúbené.

  • Hačka alebo hojdačka na hračky

Nech to už nazvene akokoľvek, táto veľmi jednoduchá kolíska vyrobená z látky či šatky vám vie zachrániť plyšákmi drásajúce nervy. Pripnutá háčikmi v rohu miestnosti nezaberá veľa miesta a vyzerá skvelo.

  • Garniža na záclony

Tento nápad sa mi veľmi páči vďaka svojej jednoduchosti a efektnosti. Záclony ani závesy sa v našej domácnosti nenachádzajú, ale takúto garnižku na hračky by som využila ihneď. Nevýhodou je z môjho pohľadu to, že na hračky sadá prach, ale ak ich vaše deti potrebujú mať pekne vystavené, tak toto je veľmi efektné riešenie.

  • Závesný organizér

Pôvodne určený na topánky, no nový domov v ňom našli staré známe plyšové hračky. ľahko sa zavesí na dvere a ak je priesvitný, tak vyrobí peknú kulisu a vaše dietky sa naň isto nebudú vedieť vynadívať.

Verím, že vám tieto tipy prídu vhod, necháte sa inšpirovať a konečne vyhráte vojnu s plyšákmi povaľujúcimi sa po celom dome.

Zdroj: Pinterest.com, vlastný archív.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *